Sovmorgon med gym

Idag hade min halvklass sovmorgon till 10.35. Sååå skönt! Men Agnes och jag fick för oss att åka till gymet då istället så jag fick bara sova 25 min extra. Fast det var faktiskt väldigt skönt, man känner sig så duktig, haha! 

Bakgrunderna på mobilen just nu.  

Första helgen utan läxor på jag vet inte när..

Igår var jag och Mailn och tittade på Breaking Dawn part 2. Jag har egentligen redan sätt den men vi gick ändå hehe. Herregud vad den filmen är bra!! Älskar den! 
Idag har jag inte gjort så mycket. Haft friidrott, försökt att sälja saffran och julgodis för att samla in pengar till min klass klassresa, utan vidare framgång och läst böcker. 
Nu sitter jag och tittar på Pll samt Glee för att ladda upp till ännu en till skolvecka, Orkar inte med skola...

Maskerad

Hej igen! 
Som sagt hade vår klass maskerad för dem yngre igår. Det var kul bortsätt från att vi först inte hade så mycket växel då alla kom med 100 lappar och skulle betala. Men det löste sig tillslut.  Kaos blev det också kring spökrundan då nästan inga visste hur vi hade organisterat den förutom dem som var i själva spökrundan. De flesta barn ville såklart gå men tillslut blev det för kallt för "spökena" så det var väldigt dåligt. 
Jag och några kompisar klädde ut oss till PLL gänget. Kan ni gissa vilka alla ska föreställa? (förlåt för min hemska min!!) 

Snart är jag tillbaka!

Hej! Föööörlåååt att jag inte har bloggat på typ två veckor men har haft så otroligt mycket så jag har inte hunnit. Har fortfarande mycket och imorgon har vi maskerad så jag kommer inte kunna blogga igen förrän på lördag. Men jag loooovar att bli bättre på att blogga från lördag och framåt! 
Vi hörs!

Simma med klassen är inte kul!

Idag simmade vi med klassen. Vi skulle simma i 30 min nonstop. Det var faktiskt inte lika jobbigt som man skulle kunna tro däremot känner jag nu att jag är helt slut i kroppen. Det tog en timma för mig sen att komma hem p.g.a dåliga busstider och tajmning mellan bussarna på en sträcka som egentligen kan ta en halvtimma. Det hela gjorde det ju inte bättre heller att jag precis hade simmat och gått ut i iskylan. Så nu sitter jag här och är tvungen att plugga med jag vet inte hur många klädesplagg för att få tillbaka någon normal kroppstemeratur. 
Min och Annas konverasation om just detta (jag är vit, Anna är rosa). 

Hård träning

Ikväll har jag löpträning med friidrotten. Det kommer vara såå kallt och mörkt!! Var ute och sprang och det var typ helt kolsvart redan halv fem! Men jag överlevde. Tänkte på en sak, jag har tränat varje dag sen i fredags. Vet inte hur länge sedan jag har gjort det. Alltså tränat så många dagar i sträck. Har nog aldrig hänt när jag tänkter efter. Efter min höft skada (fick en höftskadai augusti som gjorde att jag inte kunde springa på typ en månad, det var hemskt!) har min träning inte gått så bra. Mycket i skolan och svårt att träna när man är van med några speciella sätt att träna. När inte dem träningssätten funkar blir man rätt lost. Men nu känner jag inte av min höftskada längre (förutom när jag joggar ner efter en löpskoleuppgift. Löpskola gör att man får bättre teknink i att springa typ) vilket är otrligt skönt! Så ni kanske förstår att min träning har varit dålig de senaste månaderna. Ni kanske inte tycker det men jag är väldigt van med att träna mycket. Jag funkar liksom inte om jag tränar mindre än två träningar per vecka. Då menar jag inte någon promenad utan jag måste bli helt slut för att kunna kalla det träning hehe. 
Ja nu vet ni ju hur jag tänker om min träning. 

Australien in my heart

 
Höstlovet är slut och det är inte kul men jag ska inte klaga. Åker till Australien på jullovet, "bara" 42 dagar kvar!! Åhh jag lägtar något otroligt! Det ska bli så kul! Min bonusbror bor där också så det ska bli jättekul att se hur han har det där för första gången. 

Mys övernattning med Agnes och Lovisa

Lite grejer som vi gjort...
Shoppat lite i Nacka Forum
 
Köpt och ätit Ben and Jerry
 
Bakat och ätit halloween cupcakes 
 
Självklart har vi tittat på X-factor och Pll också. Herregud vad One Direction va bra!!! 
 
Nu måste jag ut och springa en runda innan Alva kommer. Vi kommer säkert va lika onyttiga då också.
Men vi hörs!
 
 





 

Nyinköpt

Var precis med pappa och köpte träningsskor för innomhusbruk och ansiktskräm för min extremt torra hy. Nu ska jag iväg igen med Lovisa och Agnes haha. Måste rusa. Hej då
!
 

Minnesstund

Det har gått åtta år nu sen ditt livsljus var tvungen att slockna. Älskar och saknar dig något otroligt Mormor! 
Du och Irma har varit fantastiska. Jag är så tacksam av alla underbara minnen jag har med er. Tack för allt!
Älskar er!!! <3 

Skyfall

Var och såg Skyfall idag med pappa och Arvid (min lillebror). Den var verkligen helt okej. Är inte helt förtjust i actionfilmer plus att den var väldigt äklig ibland också men annars var den bra. 
Imorgon kommer Lovisa och Agnes hit. Ska bli jätte mysigt! Vi hade först tänkt att åka till nacka forum eller stan och sen åka hem till mig för allmänt mys och titta på X-factor (ONE DIRECTION!!). 

RSS 2.0