Camping in the middle of nowhere

Nu är vi på campingen. Här har vi varit sedan i onsdags tror jag. Vi har hyrt en jättestor husbil. Det kan vara lite jobbigt ibland med det lilla utrymmet men det funkar helt okej faktiskt. Campingen är däremot belägen mitt ute i bushen. Så man hör väldigt mycket djur och fåglar låta. Vi såg till och mdd VILDA kängurus när jag och mamma var ute och sprang på morgonen!! Våra planer för kommande dagar vet jag ingenting mer om än att vi ska åka tillbaka till Sydney på nyårsafton och se på fyrverkerierna vid Harbour Bridge och Opera huset. Sen på vägen hem ska vi också stanna i Singapore i två dagar. Åh jag älskar det här landet! Jag är sååå glad och lycklig att min familj gjorde den här resan!!


I love it here!!!

För några dagar sen var vi på Zoo och såg känguru, Koala och en massa andra djur. Man kunde till och med klappa kängururna!!!


Hola

Hej ! Wilma här igen! Tidsinställt den här gången! Nu är jag nog på muséet och kollar på dinosaurie avdelningen kanske? Jag har godisförbud men min madre sa att jag kunde få äta idag så jag får köpa med mig gummibjörnar när jag är i stan...hehe bästa godiset någonsin! Men ha det bra! Eftersom jag är så snäll så ska ni få den här videon som förmodligen ni har sett...men ändå! Lungt bäst! Jag har dålig humor och är lättroad men som tur är vill Linnea vara vän med mig ändå!
 
 
 

Hej, Wilma här!

Hej alla linneas läsare! Jag heter Wilma och kommer gästblogga lite då och då när linnea är i Australien! Jag har inte haft tid innan jul och så men nu kommer jag skriva ungefär ett inlägg per dag eller så :) Jag hoppas verkligen att Linnea har jättekul (men det är jag ganska säker på ;)) Det har hon verkligen förtjänat! Hon lovade att hälsa alla djur från mig så det hoppas jag att hon gör hehe ;)'Men nu så sitter jag då och bloggar och lyssnar på lite bra musik medans min familj och släkt gör sig klara. Vi ska nämligen åka till Naturhistoriska Muséet! det var längesen så det ska bli roligt! Hoppas ni har haft en bra jul och början på lovet! Saknar verkligen dig Linnea!

Hejjdå! :D

En bild som är lite ganska sann om mig...

 

 


God Jul!

Hej det är jag som är Alva och jag kommer
kanske att gästblogga lite när Linnea är i Australien :) 
 
 
För er som kanske har missat det, så är det Julafton idag! :D 
God Jul Allihopa! 
 
 

Taxfree

När vi mellanlandade i London köpte jag ett par jätte fina svarta jeans med lite olika blommönster på Zara. Det fanns starbucks där också så då var jag ju bara tvungen att köpa en kaffe fast att jag inte ens gillar det hehe. Då blev det en koffeinfri mocha kaffe. Den var förvånansvärt väldigt god. När vi stannade och tankade i Singapore märkte vi att dem faktiskt hade en Victoria Secret butik. Jag blev jätteglad haha. Men tyvärr hann vi inte köpa något så det får bli på hem vägen istället.
(Detta inlägg skulle också egentligen ha kommit den 22 december)


FRAMME

Nu är jag äntligen framme efter en lång, lång, lång, lång evighets resa på ca.35 (!!) timmar!
Men resan har i alla fall gått bra med lite turbulens ibland. Men det är bara kul tycker jag haha.
Får se när jag kan blogga nästa gång men jag ska försöka göra det så mycket som det går när jag väl får wifi uppkoppling. Bästa Alva och Wilma kommer i vilket fall som helst gästblogga lite då och då. Tack så otroligt mycket! Saknar er!
(Det här inlägget skulle egentligen ha kommit den 22 december men jag har inte haft något internet förrens nu)


Snart så!

Om 21 timmar åker vi!! Kan inte fatta det, längtar såååå mycket!! Packade det mesta igår så det är nästan klart. Kanske tog med mig liiite förmycket så måste rensa eftersom jag har planerat att shoppa loss där nere. Idag hade jag egentligen tänk att gå ut och springa så att jag inte har så mycket energi på planet men det får vänta tills imorgon. Däremot hade jag tänkt att ha ett lite hemmaspa då min hud snart flagnar sönder och så kan det ju inte vara när man ska till Australien...

Min packning när jag inte hade rensat särskilt mycket hehe, ändå fick nästan allt plats i...
...denna, kan ni fatta det??

Träning och årets första snögubbe

Idag har jag äntligen tränat. Herregud vad det va skönt!!! Har inte kunnat träna sedan i måndags förra veckan så det hade snart gått TVÅ veckor!! Och som jag har skrivit i något annat inlägg så månste jag träna regelbundet för att må bra. Så ni kan ju lista ut själva hur jag har mått den senaste tiden... 
Sen när jag kom hem efter ett långt pass på gymmet började jag skotta. Det slutar ju aldrig snöa här i stockholsmtrakterna! Sen märkte jag att det var kramsnö så då gjorde jag årets första lilla snögubbe, hihi. Tyvärr har jag inga bilder så ni får en från weheartit istället. Ha det så bra! 

Eftermiddagen

Yey vi har inga läxor (förutom en läsläxa men det är lätt haha)! Det firade jag och Lovisa med att ha PLL maraton vi hann två avsnitt bara innan hon behövde gå hem. Sen fortsatte jag efter henne också med att titta hehe (jag är beroende, jag vet...). 
Juste, vi ska få våra första betyg snart nu också så det är väldigt spänt att snart få se vad man har fått för något betyg! Man kan ju räkna ut lite grann på alla matriser men det är ändå väldigt spänt! Det är så jobbigt också för eftersom jag missar av slutningen (Australia, here I come!! wiiiiee!!!) så kommer jag inte få mina betyg förrens jag kommer hem (6 januari). Jag kommer inte kunna hålla mig!! Men jag får väll typ fråga min granne om hon kan öppna det och ta kort för att sedan skicka det till mig haha. 
Ha en fortsatt trevlig lucia kväll! 

Lucia

Idag har vi haft Lucia tåg. Det var jätte häftigt då vi var 130 st i luciatåget samtidigt som vi hade hyrt en jätte stor sal som typ kunde ta 1000 (eller mer) personer. Men det blev lite kaosigt då brandlarmet gick fast det var typ bara för alla ljus i luciatåget hehe. Så det löste sig. 

Morgon besök


Julbak

Seriöst, det här var riktigt läskigt!! Jag står och bakar som man brukar göra. Sen när jag är klar och ska börja städa ser jag detta!! Och det är INTE jag eller någon i min familj då de inte hade varit på den ytan. Föresten skulle dem aldrig komma på tanken ens att göra det. Så just nu är jag väldigt fundersam om vad som händer, haha! 

Moderna Museet

Idag var min klass och jag på Moderna Museet där alla konstverk skapades under 1900-talet och framåt. Vi fick först gå en lång promenad dit (iskallt!). Inne på museet sen  blev vi guidade runt bland konstverken. Efter det skulle vi göra en uppgift som gick ut på att svara på vissa frågor om ett speciellt konstverk. Jag och Anna valde samma och när vi inspekterade tavlan in i minsta detalj upptäckte vi ett A i målningen som inte hade någon anledning att vara där! Självklart kopplade vi det till PLL direkt, haha. Det går inte ens en timma utan att jag tänker på PLL. Jag är nog lite galen kanske...
Förlåt för dem så otroligt dåliga bildkvaliterna men min hand kunde tyvärr inte vara stilla idag...
 

My Wishlist 2012

Det här är vad jag önskar mig. Kommer troligt vis inte få särskilt mycket av det då jag ska med mamma till Australien men får väll hoppas på lite ifrån pappa, farmor och farfar, haha. 

• Pengar till Australien 

• Prenumation på Teen Vogue

• Presentkort på Hollister

• The Body Shop produkter (framförallt ”Body Butter Duo Vanilla” och ”Body Lotion Chocolate ”

• Resehårtork 

• Mobilladdare

• Tofflor från Indiska


Snö kaos!

Idag som alla kanske har märkt har det varit kaos här i stockholm med all snö. Ändå åkte jag till skolan på morgonenn. Det var inte så jätte många där men tillräckligt för att skolan skulle vara igång med lektioner. Innan lunch blev jag ändå hämtad eftersom att det annars inte skulle vara säkert att jag skulle komma hem någon gång. Men eftersom jag bor lite off var det inte plogat på vår väg som är 2 km lång. Därför var vi tvungna att gå 2 oändligt långa kilometer för att komma fram! Det var jobbigt! Haha nej men nu siter jag har i värmen och måste plugga No och matte. 

RSS 2.0