Inhandla halloween godis vore mycket roligare om man fick äta något själv...


Nylånade böcker

Jag var förbi biblioteket idag och lånade Pretty Little Liars på engelska och Flyga högt av författaren Katrina von Bredow. Böckerna hon skriver är tonårsromarner om relationer och sånt. Älskar hennes dem! 

Inspiration på inredning till mitt rum


Måndagen den 29 oktober 2012

Idag har jag varit med Wilma och Signe. Vi behövde arbeta på våra uppsatser så vi träffades någon timma på biblioteket. Vi gick sen till delselius och pratade om allt mellan himmel och jord. 
Jag och Wilma gick sedan och tränade på core och spinning pass. Känns väldigt skönt efter denna onyttiga helg! 
Nu blire att se om pretty little liars avsnittet hehe. 
 

Mys

Vi hade det jätte mysigt igår/idag. VI bakade en jätte god fast mäktig tobleronekladdkaka, gick nattpromenad, tittade på The Vow och We Bought a Zoo. 
Senare idag har jag fixat med rummet, varit på IKEA med pappa och gått en promenad i det fina vädret. Jag har försökt att få klart mitt rum i ett år nu men det är ännu inte klart. Det är en väldigt utdragen process med att inreda rum tycker jag! Eller så är det bara jag som är lite seg hehe. 
 
 
 
 

Dagen

Om en typ en timma kommer Lovisa och Bea hit för att sova över. Kommer bli jätte mysigt! 
Annars idag har jag målat tånaglarna, tittat på "Something Borrowed" (rekomenderas starkt!). Med andra ord slappat. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så sant så

Friidrott kl.09.00 på en lördag morgon... KALLT!!


HÖSTLOV!!

Har precis kommit hem från mysig fika med vännerna. Det var jag, Lovisa, Bea, Alva, Sylvia, Kimberly och Anna (du ska bara veta Anna hur avundsjuk jag är på dig med din Florida resa imorgon!!!) 
Nu ska jag bara fixa lite små grejer sen är det slappa och inte göra något annat. Så sköönt!

SO SCARY BUT SO GOOD!!

 
Nu har jag och Anna äntligen tittat på halloween avsnittet. Förlåt att jag är så tjatig om PLL.
OMG vad bra den var men samidigt så OTROLIGT läskig. Kommer vara mörkrädd i all framtid nu, jag vågar inte ens hämta posten själv längre på kvällen, haha. 
 

Teenager posts

 
 
 
 
 
 
 

Lyckorus!!!

Jag går seriöst runt med ett enda stort leende på läpparna!! Allt går så bra just nu!! Alla tre prov är klara, tyyp inga läxor, precis bestämt med Agnes att vi ska konfirmera oss nästa sommar i London då det också ingår språkresa, PLL HALLOWEEN AVSNITTET HAR KOMMIT UT (förlåt att jag tjatar) OCH JAG OCH ANNA SKA SE DET IKVÄLL(!!!!), höstlov nästa vecka, träningen går bra och allt möjligt mer!!
 
 
 

PLL Halloween avsnitt!!!

Ville bara upplysa alla om att IMORGON så är det dagen då pll's nya Halloween avsnitt visas! Ahh längtar!!!

Söndag

Igår var jag och Anna först och shoppade. Jag köpte en stickad tröja ifrån Gina tricot och en arganolja för håret. Rekomenderar det verkligen! Jätte bra för håret. Kallpressad arganolja kan man köpa på "life" butiker. Man behöver typ bara tre-två droppar olja för hela håret så det är väldigt bra. 
Sen åkte vi hem till mig och pluggade matte. 
 

Morgon jogg


Home again

Efter fem timmars bilåkning är jag nu hemma.
Nu blire att fixa naglarna och kanske film/PLL
Borde jag kanske göra så??

 
 

Blandade känslor

Idag har det varit många olika känslor. Allt ifrån otroligt djup sorg, längtan, tacksamhet till lekfull glädje, otroligt! Spenderade eftermiddagen med min kusin och brylings barn i åldrarna 7 och 9 tror jag. Urgulliga och roliga iaf! Jag har också ÄNTLIGEN fått träna som jag inte har gjort på typ en vecka och inte så mycket där innan helle och jag fungerar inte om jag inte får träna. Det visas såklart på resultatet at jag inte har tränat på länge men jag får vara glad att jag var ute iaf och sprang utan att stanna. 
 


Vandring med klassen och bilåkning söder ut

Nu sitter jag i bilen och åker söder ut eftersom att vi ska hem til morfar av några speciella själ. 
Vi vandrade med klassen idag också. Här är "några" bilder som jag tog då...


AVSKYR DETTA!!

Jag skulle ha gått på friidrotten och längtade så sjukt mycket att komma bort från allt och träna. Men SJÄLVKLART skulle glömma mina löpartights hos mamma (var hos pappa då) och hade inget annat som jag kunde använda och kunde inte gå. ÅHHH blir så arg på mig själv!!!
Så nu sitter jag här och deppar framför sista PLL avsnittet och plugga samtidigt typ haha. 
Förlåt för mitt lilla utbrott men jag blir inte glad när jag missar träningen pga den orsaken eftersom det händer ganska ofta. 
 

Sitter i skolan...

Sitter i skolan nu och har precis haft hemkunskap. Det var väldigt gott så nu sitter jag här helt proppmätt. Vet inte hur jag ska kunna överleva... Nej men det ska väll gå bra.
Snart ska vi ha svenska, musik och till sist kör. Intressant eller hur??
 

Hos Anna

Jag var hemma hos Anna idag. Efter att vi hade kommit in i till värmen och skydd mot ösregnet lagade vi pasta med pesto som mellanmål (älskar pesto hihi). Vi pratade om alvarligasaker (eller vad man nu ska säga), skrattade väldigt mycket och pluggade No och So.
Nu är jag hemma igen och ska se om ett avsnitt av bästa tv-serien Pretty Little Liars. Ni har väll inte missat att Haloweenavsnittet visas nästa tisdag (23 oktober)?! 
 

 

Äntligen ändrad design!

Tack för bilderna, Mireia! <3

Morgonpromenad i ösregn...


Middagens outfit

Tröja, Zara
Jeans, Hollister
Armband, H&M
Ringar, vanliga ringörhängen


Dagen

Detta är vad jag ska göra idag...
 
1. Träna fridrott 
 
2. Plugga No, So, franska och musik
 
3. Städa rummet och nedervåningen
 
4. Fixa naglarna 
 
5. Om jag har tur skickar Mireia bilderna som vi tog till min nya header så att jag kan byta 
 
6. Middag med vänner 

Second hand

Efter skolan åkte jag in till stan igen för att möta upp mamma. Vi gick runt i en massa olika second hand butiker i närheten av Östermalms torg. Har typ nästan aldrig varit inne i en second hand butik så det var kul att se hur det var. När vi gick runt där hittade vi en jätte gullig liten annan klädbutik med väldigt söta kläder men vi köpte tyvärr inget. När vi kom hem åt var det framdukat med skaldjurs buffe. Jätte gooooott!! 
Nu ska jag hämta glass och se på X-Factor. mmmmmm
Bild från imorse 

The city

Igår var jag i stan med min mamma och lillebror. Vi åt först på ett fik som hade världens godaste kanelbullar!! Har aldrig smakat någon godare bulle i hela mitt liv! Åh vill ha en till! Haha, iaf när vi var klara gick vi vidare till det vi egentligen skulle göra. Nämligen at köpa löparskor för min del och fotbollsskor för min lillebrors del. Jag hittade ett par jätte sköna gortex löparskor som ska vara väldigt bra nu på vintern. Det var ett väldigt bra köp då jag behöver sånna eftersom vi springer i alla väderlekar på friidroten. 
 
Vi kom hem vid typ åtta och jag har en uppsats som egentligen ska bli klar med idag så jag har vairt uppe sedan kl.6 för att kunna arbeta lite med den men nu måste jag fortsätta. Bye, bye! 

Orientering igår

Igår var det orienteringsdag med 7:orna, 8:orna och 9:orna. Det var kul men ISKALLT, haha!! Jag kom dit 25 min innan vi skulle starta och jag var så smart att inte ta med mig så mycket kläder. Usch! Iaf, när vi skulle orientera sen sprang jag med Ida och det gick väldigt bra tycker jag. När vi var klara med alla kontroller och hade kommit tillbaka åt vi vår matsäck. Vi åkte hem efter ett skriftligt förhör på orientering. 
 
 
 

Fotbollsgrabbarna...

Åh stör mig så mycket på att bilderna jämt ska bli snea!

Mireia

Mireia var ju här igår och som sagt tog vi en massa höstbilder till bloggen. Grejen är bara att vi använde hennes kamera så hon skulle maila mig dem så det är bara att hålla ut. Skynda dig Mireia! ♥ 
På kvällen sen kom hennes familj hem till oss och åt middag. Det var jätte trevligt! Dem ska komma ikväll också och titta på matchen mellan Barca och Real Madrid. Min familj bortsett från mig och Mireias familj bortsett från henne är galna i fotboll men det är ju iaf en ursäkt till att inte behöva plugga då jag faktisk har pluggat hela dagen. Det är något sjukt vad vi har mycket läxor/uppsatser/prov/uppgifter nu!!  
Min och Mireias mästerbakade drottningpaj igår 

Bilder från i fredags när jag och pappa var ute och sprang...


 
 
 
 

Nu kör vi!

Okej nu ska jag satsa fullt och seriöst på denna nya blogg!
Kände att den förra blev lite tråkig typ. Nä jag vet inte, det kändes inte rätt helt enkelt.
Men nu har jag börjat om på nytt och försöka hitta lite inspiration, har ni några ideer om vad ni vill läsa om? 
 
Fast jag är inte helt nöjd med header-bilden än, den känns lite för somrig, men imorgon ska Mireia hem till mig och har lovat att agera fotograf :) 
 
Så.... Hoppas ni gillar den! 
Kram! ♥
 

RSS 2.0